.:: مجله طب نما - تره ::.
آزمون مزاج شناسی
فروشگاه طب نما
دانلود اپلیکیشن
پیگیری سفارش

  • ورود

  • ثبت نام

  • 0 کالا

تره

 تره گیاهی چند ساله و پیازدار است. برگ‌هایش دراز و باریک و منتهی به پیازی کوچک در زیر گیاه است که آن را در آخر اسفند­ماه می‌کارند. تخم تره مانند تخم پیاز است اما کمی درشت‌تر و سیاه رنگ. روی تخم‌ها ناصاف است و برجستگی‌هایی دارد. گیاه تره بعد از کشت به مدت شش تا هفت سال زمستان و تابستان سبز می‌شود. هر چند وقت یک بار آن را می‌چینند ولی در مدت کوتاهی باز بلند و قابل برداشت می‌شود. تره در اواخر تابستان گل می‌دهد. گل‌هایش سفید و گاهی سبز  است که از آن­ها تخم­های سیاه و پهن و ناصاف تره به دست می‌آید. تره دو نوع دارد نوع کوتاه و نازک که در تابستان می‌روید و دیگری تره فرنگی که نوع زمستانی است و برگ‌های پهن و ضخیم و بلند دارد.

تره دارای ترکیبات منگنز، ویتامین C، فولات، ویتامینB6 و مقادیر قابل توجهی املاح معدنی نظیر: آهن (عامل اکسیژ‌ن‌ رسانی به خون)‌، منیزیم (ضد سرطان)‌، گوگرد (ضدعفونی‌‌کننده قوی)‌، پتاسیم (کاهش ‌دهنده­ی فشار خون)‌ و فسفر (تقویت کننده­ی حافظه)‌ است.

تره طبیعت گرم و خشک دارد.

قسمت مورد استفاده: دانه، برگ

خواص درمانی و روش مصرف

 بندآمدن ادرار: به­طور مرتب تره میل کنید.

 روشن‌کننده‌ی پوست صورت: تره را با هر غذا میل کنید.

 برونشیت: به­طور مرتب تره میل کنید.

 سرطان­: مصرف روزانه‌ی تره با غذا برای جلوگیری از سرطان توصیه می‌شود.

 خون­دماغ: تره را بکوبید و چند قطره از آب آن را در بینی بچکانید. تفاله‌ی آن را با سرکه مخلوط کنید و روی پیشانی  بمالید.

 تسکین خارش اگزما: مقداری برگ تره را با سماق بکوبید و روی محل بمالید.

تقویت قوای جنسی: مصرف روزانه‌ی تره با غذا مقوی نیروی جنسی مردان است.

 بواسیر: به مدت یک هفته تره و تخم مرغ را به صورت کوکو بپزید و به جای هرگونه غذای دیگر میل کنید. تا بهبودی، غذای دیگری میل نشود.

رماتیسم: هر روز و در هر وعده­ی غذایی از سبزی تره استفاده کنید.

تورم رحم: تره‌ی تازه را خرد کنید و مقداری سرکه‌ی محلی و کمی نمک در آن بریزید و با مقداری آب آن را بپزید. بعد از  صاف کردن در آن بنشینید.

عفونت روده: با تره آش جو بپزید و میل کنید.

خون­ریزی داخلی و خارجی: ده گرم تخم تره و ده گرم موردانه(دانه گیاه مورد) را نرم بسایید و در دهان بریزید و روی آن کمی آب گرم بنوشید.

 اسهال، دل پیچه: ده گرم تخم تره را با شعله‌ی بسیار کم کمی برشته کنید. سپس آن را بسایید و در دهان بریزید و  روی آن مقدار کمی آب بنوشید.

 گزیدگی حشرات: تخم تره را بکوبید و با آب به صورت پماد روی محل بگذارید.

 نکته­ها

اگر می‌ خواهید با تره‌ کوکو درست کنید در هنگام طبخ از شعله­ی ملایم استفاده کنید تا روغن آن نسوزد و محتویات آن از جمله تخم ‌مرغ به­آرامی مغزپخت شود. در این روش پخت، تخریب مواد مغذی به حداقل خود می‌رسد. از آنجایی که ویتامین C سبزیجات به حرارت حساس است در ضمن پخت از مقدار آن بسیار کاسته می‌شود؛ لذا به همراه این غذا از سالاد گوجه ‌فرنگی و خیار استفاده کنید تا کمبود ویتامین C این غذا جبران شود.

در کوکوی تره از روغن زیاد استفاده نکنید، چرا که روغن باعث سنگینی و دیر هضم شدن آن می‌‌شود.

 به دلیل آن که بیشتر سبزیجات حاوی سدیم بالایی هستند از مصرف نمک در کوکو یا سوپ تره ‌ اجتناب کنید و برای مزه‌­دار کردن کوکو از زرشک و برای خوشمزه‌تر شدن سوپ از آب لیمو استفاده کنید. این مواد علاوه بر ویتامین C سرشار از پتاسیم بوده،  می­‌توانند اثرات نامطلوب سدیم را بکاهند و جایگزین نمک شوند.

در ضمن جهت مقوی‌تر شدن و خوشمزه و سهل­‌الهضم شدن کوکو می‌توانید به آن گردو اضافه کنید


فروشنده طب نما باشید.

اطلاعات بیشتر ارسال عدد 9 به 09303030352

خبرنامه

شــماره ​تماس (24 ساعت) :
031-42629718
ایجاد یک زندگی سالم و ارگانیک با محصولات گیاهی ایرانی
فـروش تمام محـصـولات با قـیمـت درج شـده روی کالا 

   

اصــالت کالا : تمامی محصولات از خود کارخانه تولید کننده تهیه و توزیع میگردند.
گارانتی : در صورت عدم تطابق ســفارش مرجــوع و وجه برگشــت داده می شـود.
سیب سلامت : محصولات دارای سیب سبز سلامت سازمان غذا و دارو می باشند .
ارسال مـحــصولات از طریق پست و با جـــعبه و بــسته بندی پســت (دارای پلمپ) 
© حقوق کپی برداری برای طب نما محفوظ می باشد . طراحی و برنامه نویسی توسط طراحی و توسعه وب سایت صبا