.:: مجله طب نما - انگور ::.
آزمون مزاج شناسی
آزمون شناخت پوست
فروشگاه طب نما
پیگیری سفارش

  • ورود

  • ثبت نام

  • 0 کالا

انگور

نام های دیگر : ُمو ، تاک

نام علمی : Vitis vinifera

مو و یا انگور درختی است رونده که به دور خودش می‌پیچد و بالا برود. این درخت بیش از آب نیاز به تکیه‌گاه دارد تا بتواند به رشد خودش ادامه دهد. برای این منظور داربست­هایی از چوب یا فلز می­سازند و در کنار این درخت برپا می­کنند.

انگور، میوه­ی این درخت و یکی از قدیمی ترین میراث­های ایران کهن است. این درخت دارای گونه‌های بی‌شمار است که بعدها به سراسر جهان برده شد. درخت مو یا انگور در اوایل بهار برگ می‌کند و تا به بار نشستن سه مرحله را طی می‌کند. در مرحله­ی نخست نشانه­هایی از میوه ظاهر می­شود که به آن پوره می­گویند. در اواخر بهار پوره‌ها تبدیل به غوره می­شوند و پس از آن تابستان غوره­ها می­رسند و میوه­ی انگور آماده­ی چیدن می­شود.

از انواع انگورهایی که در کشور ما عرضه می­شود یکی انگور یاقوتی است به رنگ قرمز مایل به قهوه ای با خوشه‌های نسبتا” بزرگ با دانه‌های کوچک به اندازه­ی نخود که انگورِ نوبرِ میدان‌های تره‌بار است. همچنین انگور عسگری با دانه های سبز بیضی و نیز انگور بی­دانه­ی مهتی خانی، ریش بابا، اِیته(دانه بزرگ هسته دار) انگور سیاه، انگور پشت سبز و بنفش به نام صاحبی و انگور شکر شیراز که در شهریار تهران کشت می­شود.

نوعی از انگور به نام انگور معطر یا انگور گلاب در کشور الجزایر کشت می‌شود که در نوع خود بی نظیر است و به اروپا صادر می‌شود و با قیمتی گزاف به فروش می‌رسد.

انگور دارای طبیعت گرم و تر است.

قسمت مورد استفاده: میوه ، برگ ، شیره

خواص درمانی و روش مصرف

انگور را می‌توان مجموعه‌ای بی نظیر از خواص درمانی  بسیار مفید و سودمند به خصوص بر علیه سرطان دانست و باید گفت که انگور تنها میوه‌ای است که ترکیبات آن شباهت زیادی به شیر مادر دارد.

انگور سرشار از ویتامین‌ها و مواد شیمیایی و معدنی می‌باشد.

کبد انسان قند گلوکز و سلولز موجود در انگور را به­راحتی هضم و جذب می‌کند در صورتی که قند صنعتی کبد را سنگین می‌کند. در انگور سیاه یک ماده­ی رنگی به نام اونوسیانین وجود دارد. معروف است که این ماده رنگی مقوی بدن و کبد است. انگور نیروی لازم خود را از اشعه­ی خورشید دریافت کرده و به اندازه­ی کافی دارای اشعه­ی رادیواکتیو و فلزات نادر است. بنابر این می­توان آن را یک غذای کامل دانست. انگور می‌تواند نیازها و کمبودهای پنهان بدن را جبران و بسیاری از بیماری­ها را درمان و از بروز سرطان‌ها جلوگیری کند. همچنین مصرف انگور کمبود املاح معدنی را جبران می‌کند. آنزیم­های موجود در انگور کم‌کم روی پوست دانه‌های انگور اثر کرده، سلولز آن‌ها را تبدیل به قند می‌کند. به همین جهت یک دانه خشک شده انگور رسیده که آن را کشمش می‌نامند به اندازه­ی یک حبه انگور در خود نیرو ذخیره می‌کند. کمتر میوه‌ای بعد از خشک­شدن یا زیاد ماندن مواد مفید و ارزشمندش را در خود حفظ می‌کند. در انگور آن مواد بیشتر هم خواهد شد، البته تا زمانی که دور از آلودگی هوا و حشرات و غیره باشد.

دوران بارداری :مصرف انگور در زمان بارداری علا‌وه بر افزایش ضریب هوشی کودکان , تاثیر چشمگیری در تضمین سلا‌متنوزاد و مادر دارد که در همین رابطه تحقیقات فراوانی انجام شده است که این تحقیقات نشان می دهند انگور به علت داشتن ویتامین ها و موادمعدنی از بسیاری از عوارض دوران بارداری مانند استخوان درد و یبوست جلوگیری می‌کند.
همچنین کودکانی که مادرانشان در دوران بارداری انگوربیشتری مصرف کرده اند, ضریب هوشی بیشتری دارند .

دوران شیردهی و ازدیاد شیر مادر :  یکی از بهترین راه های افزایش شیر  و همچنین غنی کردن شیر مادر استفاده  انگور است که برای این منظور می توان هم انگور را به صورت سالم و هم به صورت روزانه یک الی دو لیوان آب گرفته میل کرد در ضمن انگور دارای خواص شیر مادر بوده و نقش مهمی در تغذیه مادر شیرده دارد که می توان با استفاده از آبمیوه گیر یا با فشردن انگور آب آن را گرفت.

عفونت و ناراحتی­های ریه: با نظر پزشک خود تا معالجه­ی قطعی انگور تازه  میل کنید.

درمان کم خونی : اطبای سنتی عقیده دارند که مصرف مرتب شیره انگور به همراه غذا ، آب میوه و یا به همراه میان  وعده های غذایی باعث کاهش تنش های عصبی و در نتیجه درمان کم خونی و حفظ سلامت شخص می شود.

رماتیسم: معمولاً افراد مبتلا به رماتیسم از مصرف انواع مرکبات به دلیل دارا بودن طبیعت سرد آنها اجتناب می کنند. انگور به دلیل دارا بودن ویتامین های A ,CC  که بسیار در درمان رماتیسم سودمند بوده و این افراد در کنار روشهای درمانی که در حال اجرای آنها هستند از انگور به هر میزان مصرف کنند.

پایین آورنده­ی اوره و  فشارخون: انگور دارای مقادیر فراوان آب ، املاح و همچنین پتاسیم است که در کنترل فشارخون  موثر بوده و حتی در سلامت قلب و کلیه نیز تاثیر فراوانی دارد.

بهترین در کاهش اوره و درمان نقرص : بی شک انگور یکی از بهترین ها در کاهش اوره و همچنین درمان نقرص است  که توصیه می شود برای افرادی که دچار مشکلاتی مانند نقرص هستند در صورت دسترسی به انگور روزانه مقادیر زیادی انگور تازه را به جای غذای روزانه میل کنند.

سوزاک : انگور یا آب آن را به جای سایر مواد غذایی و نوشیدنی­ها و غذا میل کنید تا آن‌که چرک و فساد از آلت تناسلی  با فشار ادرار تخلیه شود.

نرمی استخوان:انگور منبع غنی از کلسیم و ویتامین D   است که خود به راحتی جذب می شود برای این مظور هم میتوان از  آب انگور تازه و هم انگور تازه و رسیده را مصرف کرد.

دردهای مفصلی: انگور را له کرده، روی بدن بمالید. بعد از یک ساعت آن را بشویید.

درمان یبوست: با حذف یک وعده غذای روزانه یعنی نهار به این ترتیب که صبحانه را به صورت کامل  نهار را حذف و به  جای شام ده تا پانزده روز  حدود دویست و پنجاه گرم انگور تازه که معادل یک خوشه بزرگ می شود را میل کنید.

تصلب شرایین، چربی خون: روغن هسته­ی انگور سرشار از ویتامین‌های A و B و اسیدهای چرب اشباع نشده است. این  روغن برای بیمارانی که مبتلا به تصلب شرایین  یا امراض قلبی و نیز چربی بالای خون می‌باشند توصیه می‌شود.

رژیم معجزه آسای انگور مناسب افراد چاق و لاغر

کسانی که از چاقی زیاد و لاغری زیاد رنج می‌برند یا ناراحتی‌های کبدی و کلیه دارند از رژیم زیر استفاده نمایند

توصیه هایی برای افراد لاغر که قصد چاق شدن و پر شدن صورتشان را دارند.

یکی از روشهای سالم افزایش اشتها و چاق کننده استفاده از رژیم انگور است برای این منظور باید  به چند نکته اشاره کنم

۱-     خوردن صبحانه را جدی بگیرید و صبحانه را مفصل و کامل میل کنید

۲-     حدود دو ساعت پس از صرف صبحانه حدود ۱۵۰ گرم انگور  رسیده و شیرین را  میل کنید  توجه داشته باشید که می توان در صورت تمایل میزان  مصرف روزانه انگور ۵۰ گرم افزایش دهید

۳-     وعده ی نهار را به میزانی که میل دارید و حدود دو ساعت بعد همین میزان انگور را میل کنید.

۴-     معمولاً باید بین دو تا سه ساعت از زمان صرف شام و رفتن به رختخواب فاصله وجود داشته باشد که توصیه می شود شام را هنگام غروب آفتاب میل نموده و حدود دو ساعت بعد میزان ذکر شده انگور را میل نمایید.

توصیه هایی برای افرادی که قصد لاغری و  پاکسازی کبد دارند .

برای رسیدن به این هدف که در ظاهر کمی مشکل به نظر می رسد باید بیست روز به جای هر گونه غذا سه وعده انگور بخورید. روز اول، هر وعده یکصد و پنجاه گرم انگور میل کنید. روز دوم، هر وعده دویست گرم و به همین ترتیب هر روز پنجاه گرم به وعده­ها اضافه کنید. بدین ترتیب در پایان ده روز مصرف شما در هر وعده ششصد و پنجاه گرم می­شود. از روز یازدهم دستور را معکوس کنید و هر روز پنجاه گرم از مصرف کم کنید تا آنکه روز بیستم مصرف شما به یکصد و پنجاه گرم برگردد.

تذکر: بعد از اتمام  بیست روز رژیم باید چهار تا پنج روز غذاهای سبک و کم حجم میل کنید تا معده­ی شما تحمل غذاهای قبل را پیدا کند.

نکته ­ها:

–         انگور برای معده‌های نفاخ مضر است و ایجاد گاستریت می‌کند.

–         به علت بالا بودن کلسیم انگور، کسانی که کلیه­های سنگ­ساز دارند باید از خوردن انگور بپرهیزند.


طب نما نزدیک به 10 سال است که در ضمینه تولید و عرضه محصولات عطـاری(فرآورده و غیر فرآورده) فعالیت نموده و  مجموعه ای از بهترین ،موثرترین و سالم ترین کالاها را در اختیار شما عزیزان قرار داده است ، با توجه به حذف واسطه قیمت ها بسیار مناسب و منصفانه بوده وهمچنین امکان گـارانـتـی مرجوعی از کالا خود گواه کیفیت محصولات میباشد.تمامی محصولات دارای اسـتاندارد و سـیـب سـلـامـت ، کد غـذا و دارو و تاریخ تولید و انقضا می باشد. ارسال سفارشات در طـب نما از طـریق پست، باربری و  پیک و با بسته بندی محفوظ و مطمئن صورت میپذیرد .در حال حاضر بسیاری از فروشندگان نیز محصولات مورد نیاز خود را از طب نما تهیه مینمایند.


زندگی سلامت محور با محصولات گـیاهی 

 

خبرنامه

logo-samandehi

دفتر مرکزی : 03142629718


سفارشات تلفنی : 09303030352


© حقوق کپی برداری برای طب نما محفوظ می باشد . طراحی و برنامه نویسی توسط طراحی و توسعه وب سایت صبا