غذاهاي محلي مثل پلو يا كوكوي والك و همچنين خورش والك هم از آن دسته غذاهايي هستند كه فقط در اوايل بهار فرصت امتحانش هست و خيلي هم خوشمزه هستند. خوشبختانه خواص والك هم مثل ساير سبزيهايي كه استفاده از آنها در غذاهايمان متداولتر است (مثل شويد، باقالي و. . . ) با پختن از بين نميرود و صرفا براي مصرف و جذب بهتر توسط بدن آمادهسازي ميشود. البته بعضي از تركيبات فرار موجود در برگهاي والك مثل رايحه آن، ممكن است از غذا خارج شود و فضاي خانه را پر كند. والك بويي شبيه سير دارد چراكه از خانواده سير است و درست مثل سير، بيشتر به عنوان داروي گياهي كاهش فشار خون مصرف ميشود.
البته اين گياه خون را نيز رقيق ميكند، پس اگر از داروهاي كاهش فشار خون استفاده ميكنيد، در مصرف والك زيادهروي نكنيد كه خدايي ناكرده دچار خونريزيهاي داخلي و. . . نشويد.