همانگونه که می دانید غذاهای دریایی از جمله ماهی و میگو دارای خواص بسیار هستند اما متاسفانه بسیاری از افراد به علت بوی زهم، از خوردن آنها طفره می روند. با ادویه مخصوص ماهی و میگو ضمن اینکه عطر و طعمی دلچسب پیدا می کنند، طبع سردشان هم متعادل تر می شود.
معمولا قبل از کباب کردن یا سرخ کردن ماهی و میگو آن را مزه دار یا به اصطلاح مرینت می کنند. هم چنین می توان ماهی و میگو را با لایه ای از ادویه مخصوص یا ترکیب آرد و ادویه پوشاند.از مهمترین طعم دهنده های غذا ادویه ها هستند و عطر و بویی دلچسب تر به غذا می دهند.