این تصور غلط رایج است که آل اسپایس مخلوط ادویه است که شامل بسیاری از ادویه ها است. در واقعیت ، آل اسپایس یک ادویه است که از انواع میوه های نارس درختان همیشه سبز بومی مناطق جنگلی سرسبز آمریکای مرکزی و جنوبی برداشت شده است.
این ادویه در دهه 1600 نام خود را از انگلیسی گرفته است ، زیرا آنها دریافتند که آل اسپایس دارای طعمی است که طعم دارچین ، زنجبیل ، جوز هندی و میخک را با هم یکجا دارد.
درختان آل اسپایس در تمام جنگلهای بارانی بومی به وفور رشد می کنند ، اما در حال حاضر به دلیل نابودی و کاهش این جنگل های بارانی ، اکنون در تعداد کمتری یافت می شوند.
امروزه ، آل اسپایس در مزارعی در مکزیک و بخش هایی از آمریکای مرکزی کشت می شود که بهترین نوع آن در جامائیکا رشد می کند. آب و هوا و خاک جامائیکا برای رشد درختان معطرآل اسپایس که محصول آن در حال حاضر به سراسر جهان صادر می شود ، ایده آل و مناسب است.
مشخصات عطر و طعم آل اسپایس
آل اسپایس ادویه ای بسیار معطر است که هر دو غذای خوش طعم و شیرین را به زیبایی طعم می دهد. طعم و عطر قوی این ادویه خاص شبیه به ترکیبی از جوز هندی ، میخک ، دارچین و فلفل سیاه است.
این گیاه گرم و شیرین با اورتون های فلفل چیزی شبیه فلفل سیاه است. آل اسپایس کمی تندی نیز دارد ، و در مقیاس 4 تندی رتبه بندی می کند.
مزایای سلامتی آل اسپایس
قرنهاست که از آل اسپایس در انواع داروهای خانگی استفاده شده است. از آنجا که سرشار از برخی ویتامین ها و مواد معدنی برای سلامت بهینه است ، حتی به صورت خوراکی در کپسول ها به عنوان مکمل روزانه مصرف می شود.
آل اسپایس حاوی مواد معدنی زیر است:
- پتاسیم
- منگنز
- اهن
- فلز مس
- سلنیوم
- منیزیم
ویتامین های زیر نیز در گیاه ادویه یافت می شود:
- ویتامین A
- ویتامین B₆
- ویتامین سی
از این ادویه خوشبو و مفید برای معالجه انواع بیماری های رایج استفاده می شود ، از جمله:
- سوء هاضمه
- استفراغ
- درد معده
- اسهال و نفخ شکم
- تب ، سرماخوردگی و آنفولانزا
- افسردگی
- خستگی
- کبودی
- آرتروز