فلفل فرنگی یا آل اسپایس در دنیا به نامهای فلفل جامائیکایی، فلفل سبز، پمینتا یا پیمنتو شناخته میشود و در کتب مختلف ایرانی به نامهای فلفل کبیر، فلفل انگلیسی و چهار ادویه آمده است. اولین استفاده از کلمه آل اسپایس در زبان انگلیسی در سال ۱۶۲۱میلادی بوده است. همچنین از این واژه گاهی اوقات برای اشاره به گیاهان دارویی استفاده میشود. آل اسپایس بعنوان یک ادویه به خاطر این ارزشمند شده است که از طعم دهندههای دارچین، جوز هندی و میخک ترکیب شده است.
فلفل فرنگی میوه ی خشک شده از درخت پیمنتا دیوئیکا است. وقتی این میوه چیده میشود که سبز رنگ و کال است. سپس آن را به صورت سنتی زیر نور آفتاب خشک میکنند. هنگامی که این میوه خشک شد به رنگ قهوه ای تیره در میآید چیزی شبیه به دانههای فلفل سیاه اما صاف و صیقلی. در نهایت آن را پودر میکنند تا به عنوان یک ادویه در آشپزی استفاده شود.
فواید فلفل فرنگی آل اسپایس
فلفل فرنگی به عنوان یک گیاه دارویی در قاره آمریکا مورد استفاده قرار میگرفته است. مطالعات دانشمندان بر روی این نوع فلفل نشان میدهد علاوه بر طعمهای جالب و اسرار آمیزی که دارد ترکیبات شگفت انگیز دارویی مثل اوکاپیتول، اوژنول، کاریوفیلن و… نیز دارد.
آرام بخشی: این میوه به عنوان یک داروی خانگی برای از بین بردن بی خوابی میتواند مورد استفاده قرار گیرد.
کاهش درد و التهاب: خاصیت ضد التهابی این نوع فلفل خطر ابتلا به بیماریهای مزمن را کاهش و به تقویت سلامت شما کمک میکند.