چای سیب سرشار ویتامین های ،B2،A،B1 و ... می باشد . همچنین حاوی املاح معدنی مانند منیزیم،پتاسیم،آهن،فسفر،کلسیم و مواد معدنی می باشد. طبع این چای گرم و تر می باشد.
خواص:
- اشتهاآور
- مقوی کبد و معده
- شادی آور
- مقوی قلب
نحوه مصرف:
ابتدا آب داخل قوری را به جوش آورید. سپس به ازای هر فنجان، دو قاشق چای خوری از گیاهان خشک شده چای سیب را داخل آب جوش بریزید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه دم بکشد. سپس آن را صاف کنید و میل کنید.
همچنین می توانید گیاهان خشک شده چای سیب و چای به را با هم ترکیب کنید و یک چای مخلوط خوش عطر و طعم آماده کنید.
توجه:
زیاده روی در مصرف چای سیب سبب بروز یبوست می شود.