نسخه اصلی وادو که ما درست می کنیم از هند گرفته شده و آن را واداگام یا واداوام می نامیدند ولی اگر کمی به عقب تر برگردیم وادو یک پودر کاری فرانسوی است.البته برخی نیز آن را متعلق به انگلیس می دانند و به نظر می رسد در زمان استعمار فرانسه و انگلیس در هند، هندی ها ادویه هایی دیگر به آن اضافه کرده و طبق ذائقه خودشان آن را بهبود داده اند. مثلا در نسخه اصلی ادویه وادو آویشن وجود دارد که دراغلب ادویه های هندی آویشن مشاهده نمی کنید.
مواد تشکیل دهنده موجود در وادوام متغیر است طبق علاقه و ذائقه آشپز ها مواد آن تغییر پیدا می کند.از آنجایی که ذهنیت ما از ادویه های هندی، تند و آتشین بودن است ولی ادویه وادو تند و تیز نیست و وجود آن بر اساس طعم ها و مزه هاست. ما در ادویه وادو بیش از 10 نوع ادویه مرغوب استفاده کرده ایم.ادویه وادو را می توانید برای طعم دادن به خورشت ها ، سوپ ها و غذاهای دریایی نیز استفاده کنید.در غذاهایی مانند خورشت کاری مرغ تجربه جدیدی برای مزه باز ها داره. البته باید بگیم که این ادویه به تنهایی تند نیست.