آبگوشت یک غذای مقوی، اصیل و ایرانی است. اجزای اصلی آبگوشت شامل گوشت گوسفندی یا گوشت گوساله تازه، سیب زمینی، گوجه فرنگی، نخود، لوبیا و پیاز و ادویه جات است. برخی ها معتقدند که آبگوشت ادویه خاصی ندارد ولی در صورتی که ادویهها به آبگوشت طعم و عطر بی نظیری می دهند و نمی شود به سادگی از آن ها گذشت. اگر شما برای هر غذایی ادویه مخصوص به آن غذا را بکار ببرید، می توانید طعم خوشایندی در آن غذا به وجود آورید. آبگوشت نیز از این قاعده مستثنا نیست و نیاز به ادویه خاصی دارد.
بسیاری از افراد فکر می کنند ادویه آبگوشت فقط زردچوبه، فلفل و برگ بو است. در صورتی که چنین نیست و در رستورانها، از ادویه خاص آبگوشت و دیزی استفاده می کنند تا طعم لذیذی به آن ببخشند.