چای ماسالا، یک نوع دمنوش هندی است که با ترکیب چای، چند نوع ادویه و شیر یا آب درست میشود. این نوشیدنی خوشطعم و خوشعطر با تنوع مواد اولیه، یکی از خاصترین انواع چای است. از مواد تشکیلدهنده چای ماسالا میتوان به چای سیاه، دارچین، زنجبیل، هل، آنیسون ستارهای (بادیان ختایی)، رازیانه، جوز هندی، تخم گشنیز، فلفل قرمز، فلفل سیاه و میخک اشاره کرد.
چای ماسالا با شکر
چای ماسالا با ترکیب چای سیاه باروتی و ادویه های سنتی همچون دارچین، هل، زنجبیل و میخک همراه می باشد. این نوشیدنی نوعی دمنوش تند و ادویه ای در کشور هندوستان به شمار می رود.
چای ماسالا یکی از نوشیدنی های معطر و پرطرفدار این روزها در بازار داخلی به شمار می رود. در کشور هندوستان معمولا ادویه های چای ماسالا را به صورت دستی تهیه و نوش جان می کنند. در کشور عزیزمان ایران بازار داغ چای ماسالا زبانزد اکثر ایرانیان شده است. چای ماسالا به صورت فوری و آماده در بسته بندی های گرمی در این بازار مورد خرید و فروش قرار گرفته است. شما می توانید چای ماسالا را با شکر و بدون شکر تهیه کنید.