زرشک کوهی درختی وحشی است که در مناطق مرطوب کوهستانها می روید.میوه آن سیاه رنگ است و طعم ترشی دارد.از مهمترین خواص زرشک کوهی تنظیم و پایین آوردن فشار خون و چربی خون می باشد.
خواص:
- ضد فشار خون
- مفید برای چربی خون
- مفید برای کبد
- تصفیه کننده خون
- تقویت کننده معده
نحوه مصرف:
زرشک کوهی را می توان به شکل های گوناگون مانند ترکیب در غذا،آب زرشک،چای زرشک و ... استفاده کرد.برای تهیه اب زرشک مقداری از آن را در آب جوش ریخته و پس از سرد شدن ظرف را تا بیست و چهار ساعت در یخچال نگه میداریم. سپس تفاله های آن را گرفته و آب زرشک را مصرف میکنیم.
احتیاط:
مصرف بیش از حد زرشک سبب خونریزی بینی ، اسهال ، استفراغ و کاهش شدید فشار خون می شود.
مصرف بیش از حد زرشک به خانم های باردار و افراد با بیماری های مربوط به کبد توصیه نمی شود.