آرد سوخاری یا پودر سوخاری پانکو نارنجی به شکل پرک و سوزنی و دانه بندی درشت تولید و بسته بندی می شود. این مدل از پودر سوخاری یکی از پرفروشترین انواع پودر سوخاری موجود در بازار می باشد که توسط تولیدکنندگان ایرانی نیز تولید می شود. پودر سوخاری با برند panko تولید کشور ویتنام؛ با توجه به کیفیت عالی از قیمت مناسبی نیز برخوردار می باشد.
مصرف این محصول در انواع غذاهای سرخ کردنی با استقبال خوبی از سمت صاحبان رستوران ها، فست فودها، کافی شاپ ها، واقع شده است. آرد سوخاری پانکو نارنجی برای سرخ کردن مرغ، ماهی، میگو و سبزیجات قابل مصرف می باشد. این پودر بدون ادویه بوده و شکل و رنگ این محصول تاثیر شگفت انگیزی در ظاهر غذا ایجاد می کند.