میوه انبه، میوهای خوش طعم و عطر است که جزء پر مصرفترین میوهها در جهان محسوب میشود. از پودر آن نیز برای طعمدهی به غذاهایی نظیر مرغ و ماهی و از بین بردن بوی نامطلوب آنها استفاده میشود. از پودر انبه میتوان برای تهیه انواع سسها به خصوص سس مخصوص فلافل استفاده کرد که به آن طعم خوب و دلپذیری میدهد.
نحوه مصرف: از پودر انبه میتوان برای طعمدار کردن غذاهایی نظیر سوپ، سبزیجات آبپز، انواع سسها، بستنی، نان و شیرینی استفاده کرد.
طبع و مزاج: میوه انبه در مناطق گرم و استوایی نظیر هند پرورش داده میشود از این جهت طبع پودر انبه بسیارگرم و خشک است اما میوه نرسیده آن طبع سرد و خشکی دارد.
مصلحات: پودر انبه، بیشتر به عنوان ادویه مورد استفاده قرار میگیرد اما برای استفاده از آن به عنوان شربت، بهتر است با سکنجبین ترکیب شده و میل شود.
پودر انبه و خواص مصرف آن
ضد سرطان---درمان مشکلات گوارشی و یبوست---درمان حالت تهوع، خوشبو کنندهی دهان---
سایر کاربردهای مهم پودر انبه
تقویت قوای جنسی--تصفیه خون---درخشان کننده پوست--کمک به سلامت چشم و بهبود بینایی---پیشگیری و درمان آسم
پیشگیری از سرطان سینه، ریه و خون--افزایش استحکام و سلامت استخوان---درمان دیابت--سلامت قلب و عروق--افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن--درمان کم خونی--حفظ سلامت پوست و مو
موارد منع مصرف
به دلیل طبع بسیار گرم پودر انبه، مصرف آن در افرادی که طبع گرمی دارند ممکن است باعث بروز خارش پوستی و دمل شود. بنابراین برای این افراد بهتر است همراه با مصلح آن مصرف شود.