ارزش غذایی جوز هندی
جوز هندی سرشار از فیبر، ویتامینA، ویتامینC، ویتامینE، ویتامینB ۱ و B ۶، منگنز، منیزیم، پتاسیم، مس، فسفر، زینک و آهن است.
طبع جوز هندی
جوز هندی دارای طبیعت گرم و خشک است.
خواص جوز هندی
عصاره آبی اتانولی دانههای جوز هندی دارای ترکیبات آلکالوئیدی، آنتیاکسیدانی، فنولی و روغنهای فرار، چون ترپنوئیدهاست. جوز هندی، ضدمیکروب، ضد سرطان، ضدالتهاب، ضد اسپاسم و ضد نفخ است. این ادویه معطر و دارویی در طب سنتی برای درمان تشنج، اضطراب، روماتیسم مفصلی، قندخون و بیماریهای دیگر مورد استفاده قرار میگیرد.
جوز هندی داروی ضد افسردگی و ضد استرس----خواب راحت با جوز هندی---به تسکین درد کمک میکند----رفع بوی بد دهان---درمان مشکلات گوارشی----تقویت کننده سیستم ایمنی بدن----درمان آکنه با جوز هندی----
عوارض استفاده جوز هندی در طولانی مدت و به مقدار زیاد
• استفاده طولانی مدت و به مقدار بیشتراز ۵ گرم در روز میتواند باعث گیجی توهم و سایر عوارض ذهنی شود.
• استفاده بیش از حد جوز هندی ممکن است موجب مسمومیت شود.
• استفاده بیش از حد میتواند باعث سقط جنین و یا نقص مادرزاد شود. در مورد مصرف جوز هندی در زمان شیردهی اطلاعات کافی در دست نیست. با این وجود در هر دو حالت از استفاده جوز هندی خودداری کنید.