اگر چند دقیقه قبل از کباب کردن این مخلوط را به سطح گوشت ماساژ دهید، این ادویه وقت خواهد داشت تا مزه جادویی خود را به شما ثابت کند. این بهترین چاشنی استیک است زیرا به آرامی و با صبر به درون گوشت نفوذ می کند و عطر و طعم خود را درون آن تزریق می کند و بعد اسانس و مزه درخشان و خاص خود را از طریق گوشت به شما منتقل می کند. با این حال، نمای بیرونی با یک بافت زمخت و تضاد کاملی که با مزه داخلی و فوق العاده خود می سازد، تصویر خاصی را جلوی چشمان شما ترسیم می کند.
مواد لازم برای ساخت چاشنی استیک:
نمک دریایی--شکر قهوه ای--فلفل قرمز (پاپریکا) دودی--فلفل آنکو تند--آویشن خشک--فلفل سیاه---پودر سیر--پودر پیاز—خردل--زیره