چای ترش گیاهی از خانواده ختمی است. این گیاه ساقه قوی و برگ های بزرگ دارد و دارای خواص درمانی بسیاری است.چای مکی رنگی قرمز تیره ای دارد و مزه آن ترش است. از این چای برای پایین آوردن فشار خون استفاده می شود.طبع این چای سرد و خشک است.
توجه داشته باشید که بهتر است چای ترش را همراه با نبات مصرف کنید زیرا این چای فشار خون را به شدت کاهش می دهد.
موارد مصرف:
- کاهش فشار خون
- رقیق کننده خون
- پایین آورنده قند خون
- خواب آور
- ضد گرمی
- زیاد کننده بزاق
نحوه مصرف:
به ازای هر فنجان، دو قاشق چای خوری از گیاه خشک شده چای را به آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 10 تا 15 دقیقه دم بکشد.