لیمو عمانی میوه ای خشک شده که به عنوان چاشنی در بسیاری از غذا ها به خصوص غذا های ایرانی کاربرد دارد. لیمو عمانی تازه طعم بسیار ترشی دارد به طوری که غیرقابل استفاده است بنابراین آن را زیر آفتاب خشک می کنند تا طعم آن متعادل تر شود. با این حال در کنار طعم عالی، لیمو عمانی خواص دارویی بسیاری نیز دارد.
خواص:
- کاهش نیروی جنسی
- ضد سودا
- صفرا بر
- ضد چربی خون
- ضد استفراغ
- ضد سرفه
- مفید برای سرماخوردگی
نحوه مصرف به صورت دمنوش:
سه عدد لیمو عمانی را در دو فنجان آب جوش ریخته و بیست دقیقه بجوشانید. می توانید یک قاشق چای خوری عسل نیز به آن اضافه کنید.
توجه:
توجه داشته باشید که لیمو عمانی در خورشت چربی های اضافه را به خود جذب می کند بنابراین پیشنهاد می شود از مصرف آن خودداری کنید.