روغن فندق طبیعی
روغن فندق از مغز بو داده فندق و به روش پرس سرد بدست می آید . این روغن دارای طبع گرم و خشک است و رنگ آن زرد و طلایی است و عطر و طعم آن شبیه به فندق است. از روغن فندق می توان هم به روش موضعی (قبل از مصرف روی یک نقطه از پوست خود تست کنید.) و هم به روش خوراکی ( برای تهیه غذا) استفاده کرد.
خواص روغن فندق:
1- جوانسازی پوست صورت: روغن فندق حاوی ویتامین E بسیار بالایی می باشد که به افزایش تولید کلاژن کمک کرده و با بهبود الاستیسته پوست به رفع چین و چروک و جوانسازی پوست صورت کمک کی کند.
2 - آکنه و جوش صورت: مقادیر بالای فلاونوئید هایی مانند کاتچن موجود در روغن فندق به جذب روغن اضافی پوست کمک کرده و آکنه و جوش صورت را درمان می کند.
3- آبرسان طبیعی پوست: مقادیر بالای ویتامین E و اسید های چرب موجود در روغن فندق می توانند باعث افزایش آبرسانی و هیدراتاسیون پوست صورت و بدن شود.
4- درمان جای زخم: به دلیل داشتن ویتامین E به درمان سریع تر زخم های پوستی و همچنین جای زخم کمک می کند.
5- تقویت و افزایش رشد مو: روغن فندق دارای ویتامین ها و مواد معدنی بسیار زیادی است که به تقویت فولیکول های مو کمک کرده و باعث افزایش موی سر می شود.
احتیاط:
قبل از مصرف روغن را بر روی یک نقطه از پوست خود امتحان کنید تا از عدم بروز حساسیت اطمینان حاصل فرمایید.
فقط مخصوص مصرف موضعی