ماسالا از پرمصرفترین ادویههای هندی است که تنوع فراوانی دارد. ماسالا گوجه یکی از انواع متنوع و گوناگون ماسالاهایی است که در هند تهیه شده و به مصرف میرسد.
در حقیقت ماسالا یک ادویه ترکیبی است که از مخلوط نمودن انواع ادویهها و ترکیبات دیگر به دست میآید. در کشور هند برای هر نوع غذایی ماسالای مخصوص آن غذا وجود دارد.
ماسالای گوجه نیز یکی از تعداد فراوان ماسالاهای هندی است که در غذاهای مخصوصی کاربرد دارد. معمولاً غذاهایی همچون املت و ماکارونی که برای تهیه آنها از گوجه و ترکیبات آن استفاده میشود، ماسالا گوجه کاربرد دارد.
برای تهیه ماسالا گوجه از همان ترکیبات ماسالاهای معروف هندی به همراه پودر گوجه استفاده میشود. البته با تغییر دادن هر کدام از ترکیبات ماسالا، شما ماسالای گوجه متفاوتی خواهید داشت.