گلپر که با نام انجدان نیز شناخته می شود گیاهی با دانه های معطر است که دارای خواص فراونی می باشد. طبیعت این گیاه گرم و خشک است و دارای خواص زیر است:
خواص گلپر:
- بهبود هضم غذا و ضد نفخ
- درمان رفلاکس معده،تهوع و استفراغ
- ضد عفونی کننده و میکروب کش قوی
طریقه مصرف:
یک قاشق غذا خوری از پودر گلپر را داخل قوری ریخته و آب جوش به آن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه دم بکشد. طعم این چای کمی تلخ است، می توانید برای شیرین کردن آن از نبات و یا عسل استفاده کنید.
موارد منع مصرف:
مصرف بیش از حد گلپر می تواند سبب سقط جنین شود.
مصرف گلپر می تواند تشنگی شدید ایجاد کند.