.:: مجله طب نما - انواع سرمه ::.
آزمون مزاج شناسی
آزمون شناخت پوست
فروشگاه طب نما
پیگیری سفارش

  • ورود

  • ثبت نام

  • 0 کالا

انواع سرمه

سرمه

از آنجایی که در گذشته انواع سرمه برای زیبایی بخشیدن بیشتر به ابرو و مژه و با هدف بهره بردن از خواص درمانی که برای پرپشت و تقویت کردن ابرو و مژه بوده، استفاده می شده و سرمه ها به روشهای مختلف سنتی تهیه می شدند، ولی امروزه جای خواص درمانی آن را مواد شیمیایی که نه تنها خواص درمانی ندارند بلکه فقط برای زیبایی چشم و ابرو مورد استفاده قرار می گیرند را گرفته است، در برخی موارد با توجه به کیفیت نامطلبوشان باعث ریزش ابرو و مژه نیز می شوند. در این مقاله سعی در احیاء روشهای سنتی تهیه سرمه بهداشتی و مرغوب در منزل را داریم که هم دارای خواص درمانی بسیاری بوده و همچنین باعث زیبایی بیشتر نیز می شود.

خواص درمانی

  • تقویت چشم ، ضد التهاب ، رفع سوزش و اشک
  • تقویت ابرو و پرپشت کردن مژه و ابرو

روش تهیه سرمه بادام با فندق

برای تهیه سرمه از روشهای سنتی و  با استفاده از آجر و مواد سوختی و حتی از شمع و سوزن نیز می توان استفاده کرد که ما در این مطلب قصد داریم تا با روشی ساده و در دسترس که همگی امکان تهیه سرمه به این روش را داشته باشند روش تهیه سرمه را توضیح دهیم . برای این کار باید مقداری فندق و  بادام را بعد از دو پوسته کردن روی یک شعله پخش کن بر روی حرارت قرار داده و ظرفی فلزی مانند سینی را با فاصله کمی روی مغز بادام ، فندق و شعله پخش کن قرار دهید به مرور زمان و با سوختن کامل مغز ها تولید دوده می کنند که بر روی سطح سینی قرار داده شده کاملاً قابل مشاهده خواهد بود تا اتمام سوختن مغزها صبر کنید و سپس با چاقو و یا جسمی نوک تیز دوده های جمع شده بر روی سطح سینی را تراشیده و به ظرفی که برای نگهداری سرمه تهیه کرده اید منتقل کنیدو سرمه آماده است.

روش تهیه سرمه مغز قلم گاو

برای تهیه سرمه قلم گاو کافی است که مقداری مغز قلم را پس از خارج کردن از قلم داخل ظرفی ریخته و مقداری گاز یا باند را داخل آن قرار دهید به صورتی که انتهای باند یا گاز در روعن قرار گرفته و سر آن نیز بیرون باشد باند یا گاز را با استفاده از کبریت و یا فندک روشن کنید و مانند مرحله قبل ظرفی فلزی مانند سینی و یا کاسه را با فاصله روی آن قرار دهید روغن با سوختن تولید دود کرده که بر روی سطح ظرف جمع می شود که پس از اتمام کار دوده ها را تراشیده و به ظرفی که برای نگهداری سرمه استفاده می کنید منتقل کنید.

نکته ی مهم : به انواع سرمه خشک که در منزل دارید می توان مقدار چند قطره روغن فندق و یا بادام برای چرب شدن  سرمه اضافه کرد


ارتباط با کارشناس طب نما

 


خبرنامه

logo-samandehi
شــماره ​تماس  (هر 24 ساعت 7 روز هفته):

03142629718


تهیه محصولات ازکارخانه،حذف واسطه و قیمت بسیار مناسب
گـــارانـتـی مـــرجــوعــی در صـورت عـدم رضـایــت از خـود کالـا
اسـتـانـدارد و سـیـب ســـلـامـت و کـــد غـذا و دارو مــحـصولـات
ارسـال پــستی ، بــسـته بـــنـدی مـــطـمـــئـن و مــــحفـــوظ کـــالا

تـاریخ تـولیـد و انقضا( حداقـل دو سال ) بـروی تـمامـی کالاها


زندگی سلامت محور با محصولات گـیاهی 

© حقوق کپی برداری برای طب نما محفوظ می باشد . طراحی و برنامه نویسی توسط طراحی و توسعه وب سایت صبا