کرچک که به نام بید انجیر شناخته می شود دارای طبع گرم و خشک است.کرچک در مناطق گرمسیری کاشته می شود و بلندی آن تا حدود 1 تا 3 متر است.ساقه های آن دارای برگ های سپر مانند است.
موارد مصرف:
- تغذیه و رطوبت پوست و مو
- کاهش خطر ابتلا به حلقه های تیره زیر چشم
- کمک به پیشگیری و رفع چین و چروک پوست
- درمان یبوست و ملین
نحوه مصرف:
برای مصرف خوراکی مقدار 2 تا 10 گرم برای ملین،6 تا 10 گرم مسهل و دو گرم برای کودکان مصرف شود.
احتیاط:
مصرف کرچک در برخی افراد می تواند آلرژی ایجاد کند. مصرف بیش از اندازه کرچک می تواند سبب حالت تهوع شود.
گیاه کرچک حاوی مواد سمی است و مصرف بیش از حد آن می تواند سبب مسمومیت شود. مصرف 20 عدد دانه از این گیاه می تواند سبب مسمومیت شود.