عرق کاسنی از گیاه کاسنی به دست می آید و دارای خواص مختلف از جمله درمان مشکلات گوارشی، جلوگیری از سوزش سردل، کاهش درد آرتروز مفاصل، سم زدایی از کبد و کیسه صفرا، جلوگیری از عفونت های باکتریایی، تقویت سیستم ایمنی بدن و تقویت قلب است. این گیاه همچنین یک داروی طبیعی آرام بخش و تقویت کننده اعصاب است و می تواند مانع از ابتلای افراد به بیماری سنگ کلیه شود.طبیعت این عرق گیاهی سرد است و طعم تلخی دارد.
یکی از مهم ترین خواص این گیاه دارویی کمک به درمان مشکلات کبدی از جمله بیماری کبد چرب می باشد.همچنین این عرق گیاهی می تواند به رفع جوش و آکنه با منشا کبدی کمک کند.
بهترین زمان برای نوشیدن عرق کاسنی صبح ناشتا قبل از صبحانه است که نوشیدن آنها به همراه آب می تواند سبب افزایش دریافت مواد مغذی از گیاه کاسنی شود.
مضرات مصرف بلند مدت فرآورده های این گیاه، موجب تخریب عروق شبکیه میشود، علاوه بر این مصرف طولانی مدت فرآوردههای این گیاه موجب افت فشار خون و افزایش ترشحات صفرا میشود.