سیر سیاه
سیر سیاه در فرایند تخمیر سیر معمولی در حرارت و رطوبت کنترل شده تهیه میشود. در این فرایند سیر حالت ژله ای پیدا میکند، مزه آن شیرین شده و رنگ آن سیاه میشود.
خواص:
سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدان است و خاصیت ضد سرطانی دارد.
سیر سیاه باعث بهبود عمل هموستاز در خون شده و قند خون را کنترل می کند. خوردن آنتی اکسیدان ها باعث پیشگیری از دیابت و مشکلات مربوط به آن می شود و سیر سیاه یکی از غنی ترین منابع آنتی اکسیدان است.
سیر سیاه پلاک های چربی درون خون و رگ ها را کاهش می دهد. پزشکان به مبتلایان به بیماری های قلبی و عروقی توصیه می کنند سیر مصرف کنند و سیر سیاه هم به همان میزان برای سلامت قلب و عروق مفید است، با این تفاوت که خوردنش خیلی آسان تر بوده و بوی بد ندارد.
سیر سیاه خاصیت ضد التهابی خوبی هم دارد و برای ورم مفاصل و دردهای ماهیچهای مفید است.گفته می شود خاصیت ضد التهابی سیر سیاه باعث پیشگیری از بیماری های مغزی مانند آلزایمر و پارکینسون می شود.
روش مصرف:
می توانید 1 تا 3 بوته را روزانه با شکم خالی یا در وعده های صبحانه خود با نان میل کنید. سیر سیاه به شدت انرژی زا است، در نتیجه بهتر است قبل از خواب میل نشود.