شاید تا حالا ادویه به نام ادویه گداخته نشنیده باشید یا نخورده باشید اصلا ادویه مخصوص گداخته چیست؟ تهیه بهترین نوع آن چگونه انجام می شود؟
از ابتدایی ترین دورانی که بشر شروع به پخت غذاهای گوناگون کرد تا اینکه اندک اندک به سمت نوآوری و دستور طبخ مختلف حتی برای یک نوع خوراک رسید؛ طعم دهنده ها که در آن زمان به طور مستقیم از طبیعت معمولا همان منطقه گرفته و به غذا افزوده می شد؛ جزء مهمی از این روال تهیه ی انواع غذاهای گوشتی و گیاهی بود
یکی از غذاهایی که برای مناسبت های خاص به عنوان یک غذای لذیذ و معروف در ایران به اقوام مختلف شناسانده شده؛ خوراک گرم گداخته می باشد.