یکی از مهم ترین بخش های تغذیه سالم مصرف سبزیجات می باشد که استفاده از آن در تهیه غذاها می تواند علاوه بر این که طعم و مزه دلنشینی ایجاد کند، حاوی ارزش غذایی بی نظیری نیز باشد. در گذشته از سبزیجات علاوه بر آشپزی به عنوان یک دارو نیز استفاده می کردند. سبزی قلیه ماهی دارای عطر و طعم دلپذیری است، این سبزی همانند دیگر سبزی ها قابل دسترس است و به راحتی می توانید این سبزی را تهیه نمایید. راز خوشمزگی قلیه ماهی نیزترکیبات این سبزی می باشد زیرا ترکیب و نسبت سبزی قلیه ماهی در غذا اهمیت فراوانی دارد، چرا که طعم و مزه اصلی غذا را سبزی آن تعیین می کند. اگر که نسبت سبزی به درستی انتخاب نشود، در تغییر طعم اصلی غذا تاثیر به سزایی دارد. برای تهیه قلیه ماهی ترکیب و نسبت سبزی در نواحی جنوبی و شمالی متفاوت است، بنابراین سبزی مورد استفاده در آن نیز کمی فرق دارد.
سبزی قلیه ماهی شامل چه سبزی هایی است؟
سبزی قلیه ماهی از آن سبزی هایی به حساب می آید که اکثرا فکر می کنند این سبزی به جنوب کشور اختصاص دارد، در صورتی که این طور نیست. از آنجایی که طرز تهیه قلیه ماهی در جنوب و شمال متمایز است، بنابراین سبزی آن ها نیز تفاوت دارد. سبزی قلیه ماهی جنوب شامل شنبلیله و گشنیز است، اما سبزی قلیه ماهی شمال علاوه بر گشنیز و شنبلیه از نوعی سبزی محلی به نام چوچاق نیز استفاده می شود.