فلفل سفید چیست؟
فلفل سفید حاوی مقادیر بالای ویتامین ها و مواد معدنی است که به سلامت دستگاه گوارش کمک می کنند، باعث لاغری و کاهش وزن شده و برای پیشگیری از سرطان و بیماری های قلبی و عروقی مفید هستند.
فلفل سفید در واقع دانه های رسیدهی میوهی فلفل هستند که به رنگ قرمز تیره دیده می شوند. پس از چیده شدن به مدت 15 روز در آب خیس می خورند تا پوست آن ها جدا شود و چیزی که باقی می ماند همان فلفل سفید می شود.
خواص فلفل سفید
ضد آفتاب طبیعی---درمان ویتیلیگو (پیسی)--- جوان سازی پوست صورت----لایه برداری پوست---رفع مو های زائد بدن----درمان شوره سر---تقویت و افزایش رشد مو--- تقویت حافظه---لاغری و کاهش وزن---جنین و زنان باردار---آرتروز---سرطان---مسکن طبیعی بدن---درمان سر درد---درمان سرفه--- پاک سازی سیستم تنفسی----. معده و دستگاه گوارش---فشار خون---سلامت قلب----. قند خون و دیابت
عوارض و مضرات فلفل سفید
فلفل سفید در برخی افراد می تواند باعث ایجاد واکنش های آلرژیک شود که با تورم و درد شکم همراه می باشد.
پیپرین موجود در فلفل سفید ممکن است لخته شدن خون را کاهش دهد و زیاده روی در مصرف آن می تواند خطر خونریزی در افراد مبتلا به اختلالات خونی را افزایش دهد.
طبع فلفل سفید
طبیعت فلفل سفید گرم و خشک می باشد. فلفل سفیدیک منبع غنی از آنتی اکسیدان ها، فلاونوئید ها، ویتامینA، ویتامینC، ویتامینB2، ویتامینB6، ویتامینK، منگنز، مس، منیزیم، کلسیم، فسفر، آهن، پتاسیم و پروتئین و فیبر است.