جو نوعی غلات کامل است که برای اولین بار حدود ۱۰ هزار سال قبل در اتیوپی و همچنین در برخی از مناطق جنوب شرقی آسیا رشد داده شده است. نیاکان تاریخی ما به دلیل نیاز به غذا وهمچنین به دلایل درمانی از آن استفاده می کرده اند.مصرف جو مزایای مختلفی دارد.جو یکی از دانه های غلات است که مردم می توانند از آن در نان ، نوشیدنی ، خورشت و غذاهای دیگر استفاده کنند.همان گونه که گفته شد یکی از موارد مصرف جو پخت نان جو می باشد.
خواص آرد جو
روده بزرگ و روده را سالم نگه می دارد.-- علائم آرتروز را کاهش می دهد.-- از سنگ کیسه صفرا جلوگیری می کند.—
به توسعه و ترمیم بافت بدن کمک می کند.-- سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.