از شیرین بیان برای طعم دهندگی به غذا ها و فرآورده های غذایی استفاده می شود. این گیاه در کنار کاربرد در مواد غذایی،خواص دارویی فراوانی نیز دارد. عرق شیرین بیان که از گیاه شیرین بیان و به روش تقطیر به دست می آید طعم تلخی دارد و طبیعت آن گرم است. از خواص این عرق گیاهی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
التهاب و عفونت پوست
خواص ضد التهابی ریشه شیرین بیان به درمان آکنه و جوش صورت و قرمزی ناشی از جوش کمک میکند.
کبد
عرق شیرین بیان می تواند به سم زدایی پاک سازی کبد کمک کند. همچنین این عرق می تواند برای درمان کبد چرب غیر الکلی کاربرد داشته باشد.
قاعدگی
عرق ریشه شیرین بیان می تواند به کاهش علائم قاعدگی و درد و ناراحتی های آن کمک کند.
معده
عرق شیرین بیان اسید معده را کاهش می دهد و سوزش معده و سوء هاضمه را کم میکند.این عرق گیاهی برای رفع و پیشگیری از باکتري هليکوباکترپيلوري موثر است.
روش مصرف پیشنهادی
در طول روز حداکثر 30 میلی لیتر از این عرق گیاهی استفاده کنید.مصرف بیش از اندازه می تواند عوارضی را به دنبال داشته باشد.