مورد مصرف در طب سنتی:
صفرا را دفع کند و تشنگی بنشاند.
اجزا فرآورده:
تمر هندی یک گیاه بومی کشور هندوستان است.ترکیبات این گیاه تاتاریک اسید،ویتامین C،ویتامین E، ویتامین B9 بوده و به عنوان مسهل طبیعی و درمان گلودرد و اختلالات گوارشی مصرف می شود.عمده ترین ترکیب این گیاه اسید تاتاریک می باشد که یک آنتی اکسیدان قوی بوده که می تواند در عدم جذب رادیکالهای آزاد توسط سلول ها کمک کند.
آلوبخارا حاوی فنولیک اسید،فلاونول،آنتوسیانین و مواد معدنی کلیسم،پتاسیم و منگنز و آهن می باشد. در این گیاه حاوی مقدار زیادی نیاسین،ویتامین A و ویتامین B6 وجود دارد.فلاونول ها یکی از زیرگروه های خانواده فلاونوئید ها هستند و مانند بسیاری از ترکیبات گیاهی،آنتی اکسیدان های قدرتمندی هستند که توانایی مبارزه با التهاب و رادیکال های آزاد را داشته و همچنین از سلامت بدن محافظت می نماید.
آلو سیاه دارای ویتامین C می باشد که این امر در بالا بردن قابلیت جذب آهن در بدن کمک می کند. این میوه حاوی گالیک اسید،کوئرستین،آنتوسیانین، و فلاونوئید است.کوئرستین موجود در این گیاه،دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بوده که مانع جذب رادیکال های آزاد می شود.این امر باعث مقاوم ساختن سیستم ایمنی بدن گردیده و از سرطان روده،آرتروز مفاصل و روماتیسم جلوگیری می نماید .
آرام بخش و ضد بد خلقی است.این گیاه حاوی ویتامین A و ویتامین C است که این امر در بالا بردن سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از عفونت و سرطان موثر می باشد.عناب خون را تصفیه و سموم را از بدن دفع می نماید. میوه عناب حاوی مواد فعالی است که رادیکالهای آزاد را برداشت و به عنوان آنتی اکسیدان محسوب می شود و در درمان تصلب شرایین و سایر بیماری ها به کار می رود.
نحوه و مقدار مصرف:
روزانه سه قاشق غذاخوری سه ساعت بعد از غذا میل نمایید.
موارد منع مصرف و نکات قابل توصیه:
- مصرف این محصول در دوران بارداری،شیردهی و کودکان زیر پنج سال ممنوع می باشد.
- در صورت بروز حساسیت در زمان استفاده این فرآورده مصرف آن را قطع نمایید.