به طور کلی ادویه ها و چاشنی هایی که به غذاهای مختلف اضافه می کنیم، عطر و طعم آن غذا را متفاوت می کنند. ترکیب نادرست ادویه ها می تواند مزه و بوی بدی به غذا دهد. در مقابل ترکیب اصولی و درست چاشنی ها و کیفیت مطلوب ادویه های به کار رفته نیز می توانند عطر و طعم فوق العاده خوبی را در غذا ایجاد کنند. از این رو می توان گفت ادویه ها هستند که روح غذا را تشکیل می دهند. در تهیه سوسیس و کالباس نیز این موضوع بشدت صدق می کند. با استفاده از ادویه سوسیس کارخانه ای می توانید سوسیس خانگی خوش عطر و طعمی درست کنید. برخی از ادویه هایی که برای تولید ادویه سوسیس و کالباس با هم ترکیب می شوند عبارتند از:
پودر سیر-پودر پیاز- پودر دارچین- جوز هندی- پودر آویشن- زنجبیل- پودر هل- میخک- فلفل سیاه- فلفل قرمز- تخم گشنیز- زنیان- فلفل پاپریکا- خردل- تخم رازیانه-پودر کاری-زیره سیاه-فلفل سفید
ادویه سوسیس کارخانه ای، یکی از مهم ترین عوامل تأثیر گذار روی خوشمزه شدن سوسیس می باشد. به طور کلی عطر خوب سوسیس و ژامبون که بسیار وسوسه انگیز است و افراد زیادی را به خود جذب می کند از ادویه های مخصوص سوسیس و کالباس حاصل می شود.استفاده از ادویه سوسیس کارخانه ای در فست فودها عطر و طعم فوق العاده ای را به وجود می آورد. اغلب افراد این طعم های ویژه را دوست دارند و همین عطر و طعم یکی از عوامل جذب مشتریان به فست فودها شده است.