برگ بو گیاهی است که سال ها از آن در آشپزی به عنوان ادویه استفاده می شود. با این حال این گیاه دارای خواص درمانی نیز می باشد و در درمان بیماری ها از آن استفاده می شود. به علاوه از برگ بو در رایحه درمانی نیز استفاده می شود.
برگ بو سرشار از ویتامین های A و C و همچنین پتاسیم ، کلسیم ، مس و آهن می باشد و طبیعت آن گرم و خشک است.
موارد مصرف:
- تقویت معده
- دستگاه هاضمه
- ضد زخم داخلی
- اشتهاآور
- شادی آور
- باز کننده مجاری رگ ها
نحوه مصرف:
برگ بود تازه و خشک شده را و پودر آن را می توان در تهیه سوپ،خورشت،دلمه و ... به کار برد.
برای تهیه دمنوش 30 گرم برگ بو را به آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید 20 دقیقه دم بکشد.می توانید صبح ها به صورت ناشتا دمنوش را همراه با عسل میل کنید.
موارد منع مصرف احتیاط:
مصرف بیش از حد سبب استفراغ و عرق زیاد می شود.
توجه داشته باشید که گل این گیاه سمی است.