نارنج گیاهی است با طبیعت گرم و خشک که سرشار از ویتامین های مختلف است. بهار نارنج در واقع شکوفه های درخت نارنج می باشد.میوه، گل و برگ این درخت پر از خاصیت است. از شکوفه های این گیاه در صنعت عطر سازی استفاده می شود.
خواص:
- آسان کنند هضم غذا(مصرف قبل از غذا)
- ضد انگل
- مفید برای بی خوابی
- درمان اختلالات عصبی
- درمان تپش قلب
نحوه مصرف:
دو قاشق غذاخوری بهار نارنج خشک شده را داخل قوری ریخته و دو لیوان آب جوش به آن اضافه کنید. 15 دقیقه زمان برای دم کشیدن دمنوش مناسب است . برای نوشیدن این دمنوش می توان از عسل یا نبات استفاده کنید ، زیرا این دمنوش کمی تلخ می باشد.
تداخل دارویی:
بهار نارنج با دارو های ضد افسردگی تداخل دارد.
توجه داشته باشید که دمنوش و عرق بهار نارنج خیلی زود فاسد می شود بنابراین باید در ظروف مات و به دور از نور خورشید نگهداری شود.