گل محمدی گونه ای از گل رز است که بسیار خوشبو بوده و طبیعت معتدلی دارد.خواص دارویی این گیاه از دیرباز شناخته شده است و به شکل های مختلف چای،دمنوش،روغن و گلاب مورد استفاده قرار می گیرد.گل محمدی سرشار از ویتامین های C و E است که آنتی اکسیدان های قوی محسوب می شوند. از خواص گل محمدی خشک این است که برای درد های معده،روده،گوش درد،دندان درد و ترمیم زخم تجویز می شود.
موارد مصرف:
- ملین
- تقویت نیروی جنسی
- ضد بلغم
- مقوی قلب
- ضد تپش قلب
- ضد سردرد
- ضد آلزایمر
روش مصرف:
تعدادی غنچه گل محمدی را به آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید 10 تا 15 دقیقه دم بکشد. سپس می توانید آن را مصرف کنید. همچنین می توانید هنگام تهیه چای از غنچه گل محمدی استفاده کنید.
موارد منع مصرف:
مصرف بییش از اندازه غنچه گل محمدی می تواند در دراز مدت منجر به سنگ کلیه شود.
خانم های باردار و شیرده قبل از مصرف، حتما با پزشک خود مشورت کنند.