میوه پر خاصیت سنجد از زمانهای بسیار قدیم توسط ایرانیان مصرف می شود و در اعیاد سنتی جایگاه خاصی بر سر سفره های پذیرایی داشته است.این میوه طبیعت خشک و سردی دارد و دارای خواص دارویی زیر می باشد.
خواص دارویی:
- تقویت سیستم ایمنی و درمان سرماخوردگی
- پاکسازی کلیه
- درمان تکرر ادرار
- اثرات ضد التهابی و ضد درد
برای مصرف ابتدا سنجد را پودر کرده (پوست، گوشت و هسته) و سپس پودر به دست آمده را با یک لیوان شیر ترکیب کرده و میل کنید. همچنین می توانید از عسل برای شیرین کردن ترکیب استفاده کنید.
منع مصرف:
افراد مبتلا به بیماری های یبوست، حصبه، سو هاضمه، عفونت روده ای و آمبولی بهتر است در مصرف سنجد احتیاط کنند.