غنچه گل محمدی یکی از گونه های گل سرخ (رز) است و متعلق به گیاهان خانواده Rosaceae و نام علمی آن Rose Damascenes می باشد. زادگاه آغازین اینگل سرزمین کهن ایران است و این گل در مناطق مختلف کشور نظیر کاشان، قمصر، راوند و میمند کشت می شود. فرآورده های گوناگونی از غنچه تهیه می شود که از آن جمله می توان مربا، دمنوش گل محمدی، شربت و مصارف تزئینی را نام برد.دمنوش گل محمدی که به نام های دمنوش گل سرخ یا دمنوش گل رز هم شناخته می شود، با استفاده از گل رز محمدی تهیه می شود.
خواص دمنوش گل محمدی:
- کاهنده درد های موضعی
- آرام کننده بدن
- تقویت نیروی جنسی
- تقویت قلب و ذهن
- نشاط آور به همراه مواد طبیعی موثر
روش مصرف:
حد مجاز مصرف گل محمدی به صورت چای و دمنوش 3 تا 5 چای کیسهای یا 5 تا 10 گرم گل محمدی در روز می باشد.
1 تا 2 ساعت پیش از غذا یا پس از غذا، بهترین زمان مصرف چای و دمنوش گل محمدی می باشد.
در بسته بندی از بهترین نوع مواد اولیه استفاده شده که می تواند تمام ویژگیهای طبیعی از قبیل بو، طعم و رنگ گیاهان را حفاظت و تضمین نماید تا زمان دم کشیدن خواص آن محفوظ بماند.