.:: طب نما - چاشنی نان سنتی - 100 گرمی ::.
آخرین بروزرسانی در ۱۰-۰۳-۱۴۰۰ ساعت ۰۶
آزمون مزاج شناسی
آزمون شناخت پوست
مجله طب نما
دانلود اپلیکیشن
پیگیری سفارش
طب نما - محصولات گیاهی ارگانیک طب پوست مو زیبایی کامبوجا لاغری چاقی جوش اکنه روغن سلامتی

  • ورود

  • ثبت نام

  • 0 کالا
11% تخفیف

چاشنی نان سنتی - 100 گرمی

ادویه طب نما - بسته بندی بهداشتی
مخصوص نان های سنتی و خانگی

قیمت : 17,000 تومان
قیمت برای شما : 15,200 تومان

  دسته بندی : ادویه اعلا


  روش خرید : نقد، کارت به کارت، پرداخت درب منزل
  خرید نقد 5% تخفیف
  خرید بالای 150،000 تومان ارسال رایگان
جهت سفارش پیامکی و یا مشاوره محصول شماره همراه خود را وارد نمایید و منتظر پیامک ما باشید.
  توضیحات

تفاوت مهم نان صنعتی با نان های سنتی

نان صنعتی به نانی گفته می‌شود که در کارخانه به تعداد انبوه تولید شود. ولی نان سنتی به نانی گفته می شود که درکارگاه های کوچک به تعداد محدود تولید می شود. نان صنعتی در کارخانه با دستگاه های بزرگ بدون دخالت دست و انسان کاملا مکانیزه تولید می شود. نان های سنتی در کارگاه های کوچک یا در خانه های روستاییان با کمک دست و انسان تولید می شود. هرنانی که با ماشین تولید شود، مانند (باگت، تست، لواش و ...) نان صنعتی است، پس مهم ترین اختلاف این دو نان درمیزان، تعداد تولید و استفاده از ماشین آلات است.

مزایا و معایب نان صنعتی نسبت به نان های سنتی

مزایا

در تولید نان صنعتی به خاطر استفاده از دستگاه ها ی خودکار و نیمه خودکار از نیروی انسانی کمتری استفاده می شود به تعبیری موازین بهداشت بیشتر رعایت می‌شود. نان صنعتی به خاطر استفاده از مخمر، بسته بندی، بهبود دهنده، شیر خشک در تولید قابلیت نگهداری زیادی نسبت به نان‌های دیگر دارد. اتلاف انرژی در کارخانه نان صنعتی کمتر است چون با حرارت غیر مستقیم پخت می شود و ارزش تغذیه ای آن بیشتر است. همچنین این کارخانه ها می‌توانند انواع متنوع تری از نان‌ها را تولید کنند. استفاده از انواع آرد غلات، آرد ذرت، جو و سبوس  فقط به خاطر غنی تر کردن ارزش تغذیه ای نان ها انجام می شود. به خاطر استفاده از افزودنی‌ها مانند آهن پروتئین و فرایند تخمیر کامل نسبت به نان سنتی مغذی‌تر است.

معایب

عدم پذیرش نان صنعتی بین مصرف کننده ها، لقمه پذیر بودن نان سنتی، در تولید نان صنعتی باید از آرد مخصوص حاوی پروتئین استفاده کرد که در ایران آردها فاقد پروتئین هستن و هزینه پروتئین‌دار کردن آرد بالا بوده و قیمت نهایی نان را بالا می‌برد. به خاطر کیفیت پایین آرد نمی‌توان انواع نان‌ها با بافت حجیم تولید کرد. نان های صنعتی سبوس دار به علت مدت زمان تخمیر و کامل شدن دارای اسید فیتیک کمترین نسبت به نان های سبوس دار سنتی هستند.


  مشخصات
  مشخصات محصول

  
نام کالاچاشنی نان سنتی
وزن100 گرم
موارد مصرفمخصوص نان های سنتی و خانگی
بسته بندیبسته بندی بهداشتی مواد درجه 1
  


  توضیحات عمومی

کد تخفیف ماه مهر تا 30 مهرماه 1400 

ده درصد

"mehr00"

 


                                               

  کالاهای مرتبط با این کالا :
موردی یافت نشد .

 
  کالاهای خریداری شده با این کالا :
موردی یافت نشد .

 
  نظرات کاربران
 نـــــــــــام شمـــــــا :


امتیازتان به این کالا را انتخاب کنید :

کد امنیتی روبرو را وارد کنید :    

هیچ نظری وجود ندارد .  


 

فروشنده طب نما باشید.

اطلاعات بیشتر ارسال عدد 9 به 09303030352

خبرنامه

logo-samandehi
شــماره ​تماس :

03142629718

ایجاد یک زندگی سالم و ارگانیک با محصولات گیاهی ایرانی
فـروش تمام محـصـولات با قـیمـت درج شـده روی کالا 


        

اصــالت کالا : تمامی محصولات از خود کارخانه تولید کننده تهیه و توزیع میگردند.
گارانتی : در صورت عدم تطابق ســفارش مرجــوع و وجه برگشــت داده می شـود.
سیب سلامت : محصولات دارای سیب سبز سلامت سازمان غذا و دارو می باشند .
ارسال مـحــصولات از طریق پست و با جـــعبه و بــسته بندی پســت (دارای پلمپ) 
© حقوق کپی برداری برای طب نما محفوظ می باشد . طراحی و برنامه نویسی توسط طراحی و توسعه وب سایت صبا