منداب از انواع سبزیجات برگ دار با طعم تند است که دارای خواص بسیار زیادی برای سلامتی می باشد. برگ و دانه های منداب خوراکی هستند. دانه های منداب خطر بیماری قلبی،چاقی و سرطان را کاهش می دهد و برای استخراج روغن کاربرد دارد.
خواص منداب:
- کاهش خطر بیماری های قلبی
- افزایش توانایی جنسی
- درصد بالای ویتامین و مواد معدنی برای تقویت پیاز مو
- پیشگیری از سرطان
نحوه مصرف:
تمام قسمت های منداب (گل،برگ و دانه) خوراکی هستند. از دانه منداب می توانید برای تهیه سالاد سرد و تهیه طعم از دانه ها استفاده کنید.
موارد منع مصرف:
مصرف بیش از حد می تواند به سلامتی شما آسیب برساند.
افرادی که دارو های خونی مصرف می کنند از مصرف منداب پرهیز کنند.