چای ترش یکی از گیاهان دارویی است، که دارای طعم ترشی می باشد. این چای دارای خواصی می باشد و به همین دلیل بسیاری از افراد از آن به منظور خواص درمانی که دارد استفاده می کنند. این چای نام های متفاوتی دارد. از این نام ها می توان به چای قرمز، مکه، مالمیر و روزل اشاره کرد. این چای از گیاه چای ترش به دست می آید. گیاه چای ترش در کشورهای مختلفی کاشت و برداشت می شود. از نمونه کشورهایی که این چای در آن به شدت استفاده می شود، می توان به آمریکا اشاره کرد. در کشور آمریکا این چای به عنوان یک نوشیدنی گرم، همواره مورد توجه می باشد. چای قرمز 111در قاره های آفریقا، آسیا و در بخش هایی از آمریکا دارای طرفداران زیادی است.
خواص:
- کاهش فشار خون
- دارای طبیعت سرد
- کاهش چربی خون
- کاهش دهنده قند خون
- رقیق کننده و تضفیه کننده خون
روش مصرف:
افرادی که قصد دارند برای دریافت خواص دمنوش چای ترش از آن استفاده کنند بهتر است روزی ۲ دفعه این نوشیدنی را میل کنند. برای تهیه این دمنوش کافی است ۵ گرم گل برگ دمنوش چای ترش را داخل قوری بریزید و بگذارید تا به مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد.
توجه:
در زمان مصرف این چای سعی نمایید از شیرین کننده هایی مانند شکر استفاده نمایید. لذا این چای به خودی خود ترش می باشد و برای بعضی از افراد ترشی آن قابل تحمل نیست. پس بهتر است در مصرف چای ترش از شیرینی استفاده شود.