گیاه درمنه گیاهی با طبیعت گرم و خشک است که به صورت ادویه در آشپزی و پخت و پز استفاده می شود.این گیاه از خواص دارویی و درمانی فراوانی نیز برخوردار است. از جمله مهم ترین خواص دارویی این گیاه می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- بهبود عملکرد دستگاه گوارش
- کمک به درمان دیابت نوع 2 و کاهش قند خون
- مفید در درمان سرماخوردگی و رفع تب
- کاهش درد های ناشی از اسپاسم عضلانی
روش مصرف:
یک قاشق چای خوری از گیاه را در یک لیوان آب جوش به مدت 10 دقیقه دم کرده و در روز یک یا دو بار میل کنید.
موارد احتیاط و منع مصرف:
زیاده روی در مصرف این گیاه سبب مسمویت می شود زیرا درمنه در دوز های بالا گیاهی سمی محسوب می شود.
مصرف این گیاه به زنان باردار و شیرده توصیه نمی شود.