آنغوزه در اصل صمغ گیاه انجدان می باشد. برای بدست آوردن این صمغ ساقه انجدان را از گردنه که بر روی ریشه قرار گرفته است قطع می کنند.آنغوزه زرد رنگ می باشد و طعم تلخی دارد. طبع آنغوزه گرم و خشک است.
خواص:
- ضد آسم
- ضد انگل
- ضد مسمومیت
- درمان ورم و التهاب گلو
- ضد میکروب
- تقویت مو و ابرو (روغن)
- رفع گرفتگی عضلات (روغن)
نحوه مصرف:
آنغوزه به روش های مختلف همچون خوراکی و بخور استفاده می شود. می توانید آنغوزه را پودر کرده و از آن در تهیه غذا استفاده کنید. همچنین می توانید آنغوزه را همراه با آب،عسل و روغن زیتون میل کنید.
موارد منع مصرف و احتیاط:
آنغوزه قاعده آور است بنابراین مصرف آن در دوران بارداری توصیه نمی شود.
زیاده روی در مصرف آنغوزه سبب مشکلات گوارشی همچون اسهال،استفراغ و ... می شود.
از مصرف این گیاه با دارو های ضد انعقاد خون خودداری کنید.