جو گیاهی علفی است که ارتفاع آن به یک متر می رسد.برگ های آن متناوب و باریک و دراز می باشد.جو از نظر کاشت به دو نوع بهاره و پاییزه تقسیم می شود.در جو مواد معدنی و آلی همچون آب، پروتئین، مواد نشاسته ای،کلسیم،فسفر، آهن، سدیم و پتاسیم می باشد.
خواص جو پوست کنده:
- مفید برای دستگاه گوارش
- کاهش کلسترول خون
- مفید برای نقرس
- درمان یبوست
نحوه مصرف:
از جو پوست کنده برای تهیه انواع سوپ ها مانند سوپ جو استفاده می شود.
موارد احتیاط:
اصلی ترین منع مصرف جو پوست کنده حساسیت به گلوتن می باشد.