این فلفل بسیار تند و آتشین از دسته فلفل قرمز و چیلی است که با تخم فلفل تهیه می شود. این فلفل به صورت گرد و اندازه گیلاس به رنگ قرمز روشن و تیره می باشد. به هنگام خشک شدن پوست آن قهوه ای یا قرمز روشن می گردد و دانه های درون آن تکان می خورند و از پوسته آن جدا می شوند. پوستی بسیار نازک داشته و عطر و طعم عالی آن برای غذاها شما می تواند یک شگفتی جدید داشته باشد. طبیعت این فلفل گرم و خشک می باشد.
خواص فلفل قرمز عنابی
دستگاه گوارش
در فلفل کپسایسین وجود دارد که ضد تحریک کننده است و کسانی که زخم معده دارند از این فلفل استفاده می کنند. به دلیل آنتی اکسیدانی که تولید می کند برای کمک به گوارش بسیار مناسب است و عملکرد معده را بهبود می بخشد. همچنین برای هضم غذا بسیار مفید است.
سلامت قلب
به دلیل کاهش دادن کلسترول خون و رسوبات چربی، به بهبود گردش خون کمک می کند و از بیماری های قلبی جلوگیری می نماید. همچنین از لخته شدن خون نیز جلوگیری می کند.
بهبود میگرن با فلفل قرمز عنابی
فلفل عنابی احساس درد را به طور کامل کاهش می دهد و بسیار برای درمان میگرن یا سردرد مناسب می باشد.
بوی بد دهان
به دلیل ضد میکروبی و ضد عفونی کنندگی که دارد میکروب های دهان را از بین برده و دهان را خوشبو می سازد.
آلرژی
این فلفل خاصیت ضد حساسیت و ضد آلرژی دارد و کسانی که حساسیت دارند می توانند از این فلفل استفاده نمایند.
روش مصرف فلفل عنابی
فلفل قرمز را به صورت پخته یا خام مصرف می کنند این فلفل را با سس و سالاد و حتی غذاهای کبابی می توان مصرف نمود و آن را بر سر سفره مانند نمک آورد و استفاده نمود.