ریشه زردچوبه به صورت درشت و خشک بسیار سخت است و معمولا با آسیاب خانگی پودر نمی شود. این گیاه دارویی یکی از پرکاربردترین ادویه های مورد استفاده در آشپزی است که دارای خواص بیشماری است.
این گیاه در آب و هوای گرم و مرطوب جنوب آسیا رشد می کند.
محل اصلی رویش این گیاه دارویی پرخاصیت، کشور هند می باشد.
قسمت اصلی و پرکاربرد این گیاه، ریزوم های آن است که بعد از تمیز کردن، آن را در آب می جوشانند و بعد زیر نور آفتاب خشک می کنند.
از زردچوبه، هم به عنوان ادویه و هم به عنوان رنگ طبیعی و خوراکی در آشپزی استفاده می شود.
زردچوبه یکی از محصولات اصلی در تهیه ادویه کاری است.
این محصول در جنگلهای جنوب شرفی آسیا به صورت خودرو رشد می کند.
طبیعت این محصول گرم و خشک است
خواص زردچوبه:
کاهش قند خون، پیشگیری از آلزایمر، مسکن قوی، ضد التهاب، درمان افسردگی، کاهش کلسترول، سلامت قلب و عروق، جوانسازی پوست و رفع چین و چروک، سم زدایی کبد، درمان التهاب مفاصل، بهبود سریعتر زخم، تصفیه کننده خون