زنجبیل گیاهی علفی و چند ساله با طبیعتی فوق العاده گرم است. این گیاه علاوه بر مصارف خوراکی، کاربرد دارویی نیز دارد.عرق رزماری که از برگ ها ی گیاه زنجبیل به دست می آید دارای خواص زیر است:
عرق زنجبیل سبب درمان سرماخوردگی، آسم و برونشیت می شود.
زنجبیل خواص ضد التهابی دارد و سبب درمان درد و التهاب مفاصل در بیماران مبتلا به آرتروز می شود.
زنجبیل با فشار خون بالا و کلسترول خون مبارزه می کند و سبب محافظت از قلب می شود.
زنجبیل سبب درمان سوء هاضمه مزمن می شود.
عرق زنجبیل سبب درمان بیماری یرقان می شود.
طریقه مصرف:
می توانید عرق زنجبیل را به مقدار یک استکان چای خوری، قبل، هنگام و یا بعد از وعده غذایی میل کنید. دقت کنید که مصرف بیش از اندازه این عرق گیاهی سبب سوزش معده می شود.
موارد منع مصرف:
- زنان باردار و شیرده
- کودکان زیر 2 سال
- افراد مبتلا به سنگ کلیه
- افراد با مشکلات قلبی