خواص غوره در طب سنتی
غوره مزاج سرد و خشک دارد.این میوه نارس، حرارت خون و صفرا در بدن را کم کرده و باعث از بین رفتن صفرا و بلغم موجود در معده می شود
خواص گرد غوره
غوره میوه نارس انگور است که دارای طعم ترشی می باشد .غوره دارای اسیدهای آلی مانند اسید مالیک ، اسید فرمیک ، اسید سوکسینیک ، اسید اگزالیک ، اسید گلوکولیک و قند می باشد .غوره برای افراد مبتلا به چربی خون بسیار مفید بوده و ضد عفونی کننده بدن نیز هست ،همچنین اگر با سالاد میل شود ، برای لاغر کردن سودمند است .
مضرات غوره
از مضرات غوره به هنگام مصرف زیاد می توان به کاهش قوای جنسی اشاره کرد.
همچنین غوره باعث ایجاد گاز در بدن و دلپیچه و درهم کشیدن اجزای معده می شود.
اگر کسی به سردی و برودت کبد مبتلا است نباید غوره استفاده کند.
مصرف کم آبغوره یا غوره همراه با غذای روزانه در زنان باردار به حفظ جنین آنها کمک می کند اما این افراد باید توجه داشته باشند که مصرف بیش از حد آن ممکن است موجب سقط جنین شود