امروزه گوشت مرغ نه تنها از لذیذ ترین گوشت های خوراکی است، بلکه با توجه به وضع اقتصادی جامعه جزء مواد غذایی پر مخاطب است چرا که مقرون به صرفه بوده و از طرفی منبع پروتئینی خوبی بشمار می رود.
همچنین استفاده از گوشت مرغ برای افراد میان سال بیشتر توصیه می شود تا مصرف گوشت قرمز.
اما هرچقدر بخواهیم درمورد خواص و یا دلایل دیگر مصرف گوشت مرغ صحبت کنیم ، در آخر این نحوه طبخ و پخت مرغ است که به ما اجازه تصمیم گیری در مورد مصرف آن را می دهد.
طعم و عطر غذا ، هر چه که باشد مهمترین نقش را در میل و اشتهای ما به آن غذا دارد.
برای پخت هر نوع غذایی باید چاشنی ها و ادویه جات لازم برای خوش طعم کردن غذا را بشناسیم. این ادویه،طعم دهنده عالی برای پخت مرغ می باشد و طعم و عطر عالی به غذا می دهد.