ادویه کاری هندی چیست؟
هندی ها و مصریان باستان از جمله اولین اقوامی از بشر بودند که به خواص درمانی و تأثیر مثبت ادویه در طعم غذا پی برده بودند.همین رسم باعث شد تا نسل به نسل مصرف ادویه؛ سبب نوآوری آنها در ساخت ترکیبات مختلف اویه جات شود.در شهرت آشپزی هندی در دنیا یکی از مواردی که نقش مؤثر و بی بدیلی را ایفا کرده بلاشک پودر کاری هندی است.
ترکیب اصلی ادویه کاری هندی
این پودر که در طعم غذا معجزاتی ایجاد می کند؛ از 11 نوع دانه و میوه ی مختلف تهیه می گردد. مانند:
- فلفل
- فلفل دلمه ای یا پاپریکا
- برگ کاری
- انواع زیره سبز و سیاه
- جوز هندی و زنجبیل
ادویه کاری هندی چه فوایدی دارد؟
یکی از دشمنان سرسخت سرماخوردگی پودر ادویه ی کاری هندی به کار رفته در اغذیه است.
اگر برای لاغری در تلاش هستید توصیه ی اکید این است که از این مخلوط معجزه آسای طبیعی نهایت استفاده را ببرید.