دارچین ادویهی مقوی که بهخاطر تأثیراتش در سلامت بدن از دیرباز جایگاه ویژهای در طب سنتی داشته است. با ترکیبات فلاونوئید ،انواع آنتی اکسیدان و پلی فنلی مناسب درجلوگیری از اکسید شدن سلولهای بدن است. بو، مزه و رنگ بینظیر دارچین، بهخاطر بخش روغنی درختی است که دارچین از آن گرفته میشود این درخت بیشتردرچین و هندوستان رشد میکند و گلهای آن در فصل زمستان تا اوایل بهار نمایان میشود .
خواص چوب دارچین
درمان آلزایمر--آرامش بخش--درمان اختلالات گوارشی و بی اشتهایی--موجب آرامش بدن--موثر در کلسترول خوب و L D L--سلامت قلب--کاهش فشارهای عصبی--دارای خاصیت رقیق کنندگی خون---درمان سرماخوردگی---افزایش سیستم دفاعی بدن در برابر امراض
تنظیم قند و کلسترول خون---مناسب برای دردهای عضلانی--کاهش وزن---بهبود دهنده ی پوست--تب بر----ضد دیابت
طرز استفاده از چوب دارچین
این ادویه چاشنی مناسبی در تهیه خوراک ها ، طعم دار کردن چای، شیرو همچنین در تزئین شله زرد ،شیر برنج و حلیم به کار می رود . در پخت کیک های خانگی دارچین باعث خوش طعمی کیکها میشود.
عوارض احتمالی استفاده از چوب دارچین
مصرف دارچین در بعضی از افراد باعث واکنش های آلرژیکی مثل آبریزش بینی ، تنگی نفس ، درد معده، جوش و التهاب سرخی پوست می شود. وبا طبیعت گرمی که دارد دمای بدن وضربان قلب را افزایش میدهد برای افرادی که مشکلات کبدی دارند، مسموم کننده است.