بهترین ادویه برای فلافل چیست و چگونه تهیه می شود ؟
بکار بردن ادویه ها به ذائقه هر شخص بستگی دارد اما ترکیب ادویه ها با هم می تواند عطر و طعم خاصی ایجاد کند. یکی از ادویه های اصلی فلافل، زیره است که بنا بر سلیقه می توانید نوع سبز یا سیاه آن را بکار ببرید.
در حقیقت بهترین ادویه فلافل، زیره است. اگر دوست داشته باشید می توانید در پخت فلافل از نعنا خشک نیز استفاده کنید. شاید توجه کرده باشید که فلافل های بیرون بسیار ترد هستند. حتی ممکن است در منزل، شما همه دستورات پخت فلافل را درست انجام داده باشید اما تردی آن به اندازه فلافل های حاضری نشود.
علت این امر آن است که فست فودی ها از بکینگ پودر برای پخت فلافل استفاده می کنند. بکینگ پودر یکی از ادویه های شیرینی پزی و کیک پزی است که موجب پف کردن کیک می شود. اگر در پخت فلافل از این ادویه جادویی استفاده کنید، فلافل شما ترد می شود.
برخی افراد برای نرم شدن فلافل، مقداری آب به مواد آن اضافه می کنند. بهتر است به جای آب مقداری لیمو ترش تازه درون مواد فلافل بریزید. وجود لیمو ترش در فلافل موجب نرم و لطیف شدن بافت فلافل می شود و دیگر نیازی به اضافه کردن آب نیست.
علاوه بر ترکیبات ذکر شده، ادویه فلافل دارای ترکیبات متنوع دیگری نیز است.